اگر همه چیزهایی که تا به حال چشیده اید مافین های خشک، سنگین و سبوس دار بوده است، در انتظار شما هستید. این دستور تهیه مافین سبوس دار 6 هفته ای مافین های مرطوب، سبک و خوشمزه به دست می آید!
خمیر تا شش هفته در یخچال نگهداری می شود، بنابراین می توانید هر زمان که حال و هوای شما ایجاد شد، یک دسته مافین تازه بپزید. ایده آل برای صبح های شلوغ وقتی که می خواهید یک صبحانه گرم داشته باشید اما فقط 15 دقیقه وقت دارید!
مامان من همیشه از این مافین های سبوس دار یخچالی درست می کرد و من همیشه آنها را دوست داشتم. یادم میآید که به او کمک کردم تا خمیر را داخل آن بکشد قالب های مافین مثل یک دختر بچه
دستور غذای اصلی که از مادرم گرفتم یک لیتر دوغ کامل می خواهد و یک دسته بزرگ خمیر درست می کند. من دستور غذا را نصف کردم، اما اگر خانواده پرجمعیتی دارید، آن را دو برابر کنید.
مافین های سبوس دار مناسب برای بچه ها
بیشتر مافین های سبوس دار برای بچه ها مناسب نیستند، اما نگران نباشید، این مافین مورد تایید نوجوانان و کودکان است! وقتی پسر 15 ساله ام متوجه شد که من کلوچه سبوس دار درست می کنم، خیلی هیجان زده نشد.
اما پس از امتحان کردن یکی از آنها، از آشپزخانه صدا کرد: «مامان، میتوانم هر تعداد از این کلوچهها را که میخواهم داشته باشم؟» او و خواهر و برادرهایش سپس تمام تابه را تمام کردند.
در اینجا شما آن را دارید، حتی یک شکاک هم این دستور مافین سبوس را دوست دارد! هنگامی که خمیر در یخچال می نشیند، آنها حتی مرطوب تر و خوشمزه تر می شوند.
طرز تهیه کلوچه های سبوس دار 6 هفته ای
- آماده سازی – تکه های سبوس و غلات تمام سبوس را به مدت 5 تا 10 دقیقه در آب جوش خیس کنید. فر را از قبل با دمای 375 گرم کنید. فنجان های مافین را با اسپری آشپزی اسپری کنید. (می توانید به تعداد مورد نیاز مافین درست کنید.)
- مواد مرطوب – دوغ را در مخلوط غلات هم بزنید. کره نرم شده و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. تخم مرغ ها و سپس مخلوط غلات را با همزن بزنید.
- مواد خشک – آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. (من دوست دارم از آرد کامل گندم استفاده کنم، اما تمام آرد سفید خوب عمل می کند.)
- ترکیب کنید – مواد خشک را با دقت داخل مخلوط غلات هم بزنید. در صورت تمایل میوه خشک و آجیل را اضافه کنید.
- پخت – خمیر را داخل قالب های مافین چرب شده بریزید. در دمای 375 درجه حدود 15 دقیقه بپزید.
- خدمت – اجازه دهید مافین ها به مدت 5 دقیقه در قالب مافین خنک شوند سپس روی توری سیمی قرار دهید. میتوانید مافینهای گرم را همانطور که هستند سرو کنید یا با کره یا کره بمالید روغن عسل.
- در یخچال نگهداری کنید – باقیمانده خمیر مافین سبوس دار را می توان تا 6 هفته در یخچال نگهداری کرد.
نکات حرفه ای:
- از یک کاسه درب دار برای مخلوط کردن مافین ها استفاده کنید تا بتوانید خمیر اضافی را بدون نیاز به انتقال آن به کاسه دیگری ذخیره کنید.
- با خیال راحت خرما و اسپند را حذف کنید، فقط به خاطر داشته باشید که دستور تهیه فقط 30-32 مافین به دست می آید.
- وقتی خمیر سرد شد، باید زمان پخت را چند دقیقه افزایش دهید.
انواع مافین های سبوس دار یخچالی:
- به جای گردو می توان از گردو استفاده کرد. یا آنها را رها کنید. مافین ها حتی بدون آجیل هم عالی هستند.
- به جای استفاده از خرمای خرد شده، می توانید از کشمش، کریزین، زردآلو خشک خرد شده یا هر میوه خشکی که دوست دارید استفاده کنید. یا برای مافینهای فرسوده، چیپسهای شکلات اضافه کنید.
- اگر نمی توانید پیدا کنید تمام سبوس یا جوانه های سبوس، می توانید به جای آن از یک فنجان اضافی سبوس پرک استفاده کنید.
- به جای تکه های سبوس معمولی، می توانید سبوس غلات را با کشمش جایگزین کنید.
- برای کلوچه های بدون لبنیات، می توانید به جای کره از روغن نباتی یا روغن نارگیل ذوب شده استفاده کنید.
بازده: 3 دوجین
دستور تهیه مافین سبوس دار 6 هفته ای
مافین های سبوس دار مرطوب و شیرین که پر از فیبر هستند اما طعم شگفت انگیزی دارند! می توانید خمیر را در یخچال نگهداری کنید تا در آخرین لحظه بپزد.
زمان آماده شدن
20 دقیقه
زمان پخت
15 دقیقه
کل زمان
35 دقیقه
عناصر
-
1 فنجان آب جوش
- 1 فنجان سبوس غلات کامل (یا جوانه های سبوس دار)
- 2 فنجان پرک سبوس
-
2 فنجان دوغ
-
1/2 فنجان کره، در دمای اتاق نرم شده است
-
1 1/4 فنجان شکر سفید (شکر قهوه ای نیز موثر است)
-
2 عدد تخم مرغ بزرگ
-
1 1/2 فنجان آرد همه منظوره
-
1 فنجان آرد گندم کامل (یا آرد همه منظوره)
-
2 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
-
1/2 قاشق چایخوری نمک
-
1/2 فنجان گردوی خرد شده (اختیاری)
-
1 1/4 فنجان خرما خرد شده (یا سایر میوه های خشک)
دستورالعمل ها
- آب جوش و غلات را با هم مخلوط کرده و 5 تا 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
- فر را از قبل با دمای 375 درجه گرم کنید. فنجان های مافین را با اسپری آشپزی اسپری کنید.
- دوغ را در مخلوط غلات سرد شده هم بزنید. کنار گذاشتن
- در یک کاسه بزرگ، ترجیحا با درب، کره و شکر را خامه بزنید. تخم مرغ ها و سپس مخلوط غلات را با همزن بزنید.
- آرد، جوش شیرین و نمک را با همزن بزنید.
- مواد خشک را به کاسه بزرگ اضافه کنید. فقط چند بار هم بزنید. اسپند و میوه های خشک را داخل آن بریزید.
- حدود 2/3 فنجان مافین را پر کنید. در دمای 375 درجه حدود 15 دقیقه بپزید.
- بقیه خمیر را بپوشانید. تا 6 هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می شود.
یادداشت
– هنگام استفاده از خمیر مافین سرد باید زمان پخت را چند دقیقه افزایش دهید. وقتی وسط مافین سفت شد آماده هستند.
محصولات پیشنهادی
من به عنوان یک همکار آمازون و عضو دیگر برنامه های وابسته، مبلغ کمی از خرید شما بدون هیچ هزینه ای برای شما به دست می آورم.
ارزش غذایی:
تولید:
36
بخش:
1
مقدار در هر وعده:
کالری: 126چربی کل: 4 گرمچربی های اشباع شده: 2 گرمچربی های ترانس: 0 گرمچربی اشباع نشده: 2 گرمکلسترول: 18 میلی گرمسدیم: 190 میلی گرمکربوهیدرات ها: 21 گرمالیاف: 2 گرمقند: 12 گرمپروتئین: 3 گرم
این دستور پخت مافین سبوس دار شش هفته ای برای صبحانه های سریع، میان وعده های بعد از مدرسه و تقریباً هر زمانی که هوس مافین می کنید، عالی است. آنها را امتحان کنید!